Politica de retur

Va aducem la cunostinta faptul ca aveti dreptul de a va retrage din contract si de a returna comanda efectuata in termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii coletului, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Cu toate acestea, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor oferite, este foarte important pentru noi sa aflam care a fost nemultumirea dumneavoastra, de aceea avem rugamintea sa specificati si acest aspect in cererea de retur.

In consecinta, vom efectua o expertizare a produsului returnat si dupa ce vom constata faptul ca acesta este in perfecta stare, fara a prezenta urme de uzura, de consum, de deteriorare, va vom restitui contravaloarea produsului in maximum 14 zile exclusiv prin transfer bancar, motiv pentru care va rugam sa mentionati in cererea de retur un cont IBAN in RON.

Cheltuielile de retur revin in sarcina cumparatorului, iar returul se va efectua exclusiv prin intermediul unei firme de curierat rapid door-to-door. Nu avem contract cu Posta Romana.
In ceea ce priveste returul bijuteriilor, acesta nu este acceptat in cazul in care bijuteriile prezinta semne de uzura din cauza manevrarii si manipularii defectuase sau in cazul in care au fost purtate.

In eventualitatea uzitarii excesive a procedurii de retur de catre un client, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea unei noi comenzi din partea acestuia.

In cazul in care in momentul livrarii observati eventuale deteriorari ale ambalajului coletului, aveti dreptul sa refuzati primirea acestuia si sa mentionati in mod expres acest lucru pe formularul AWB pus la dispozitie de catre curier. 


In aceasta situatie, aveti dreptul de a solicita inlocuirea produsului comandat cu altul similar ori restituirea contravalorii produsului comandat.

Orice sesizare ulterioara a acestor aspecte nu va fi luata in considerare.

Returul se face in ambalajul original, cu toate etichetele, sigiliile de securitate si foliile de protectie intacte, precum si certificatul de garantie in original si o copie a facturii.
Cererea de retur va fi formulata in scris si poate avea continutul pe care il doriti dvs sau puteti descarca modelul fomularului de retur pe care il propunem pe site-ul nostru. Nu uitati sa atasati coletului dvs cererea de retur. Lipsa cererii de retur din colet genereaza automat neluarea in seama a returului.

Returul va fi expediat la adresa: URBAN FAB SRL, Bucuresti, Sector 1, Strada Casin numarul 18, apartamentul 2.
 

Descarca formularul de retur

Web Design By ITeXclusiv.ro